Friday, September 20, 2013

Roddelbladen: Carice’s toyboy en Sylvie’s soap - ( D33UTCH )

Foto:  ANP

Op de cover van Party is te lezen dat Yolanthe te mager is om zwanger te worden. De voetbalvrouw traint zich dagelijks helemaal suf voor haar mooie figuur. Maar deze drang naar een ‘slank lijntje’ kost haar haar vruchtbaarheid, denkt het blad.

Het is al meer dan drie jaar geleden dat Yo en Wes trouwden. De hoogste tijd voor een liefdesbaby dus. Maar waarom is die er nog niet? Eerst was Yolanthe te druk met haar carriere. Nu die totaal is ingedut, gooit ze het op haar rol als ‘ideale voetbalvrouw’. Wesley mag schitteren, zij reist met hem mee en past haar schema aan. Een baby zou leuk zijn, geven de twee toe.

Party plaatst een foto van een superslanke Yolanthe met wespentaille. Daarbij de tekst: “Uitzonderlijk slanke mensen hebben vaak moeite om zwanger te raken”. Bij Yo is nog geen buikje te zien, dus de baby komt er nog niet aan. Party spreekt de hoop uit dat de zwangerschap zich binnenkort aandient. “Niets houdt het glamourstel nu nog tegen”, vinden ze.

Sylvie’s soap

Story borduurt nog lekker even voort op de soap Sabia/Sylvie/Rafael. Vorige week gaf Sylvie’s moeder Rita een groot interview. Daarin vertelde ze dat Rafael met Oud en Nieuw wel degelijk een klap had gegeven aan Sylvie.

Dat was tegen het zere been van de zus van Sabia. Dit keer vertelt zij in het blad wie nou eigenlijk wie heeft geslagen. En de zus kan het weten, want zij was er bij die avond en niet de moeder van Sylvie. Het blijkt Sylvie te zijn die Rafael in razende woede is aangevlogen. Rafael waagde het om openbaar te maken dat ze gingen scheiden. Sylvie wilde dit nog geheim houden, angstig als ze altijd is om haar perfecte imago te verliezen.

In razernij sloeg ze op Rafael in. Hij duwde haar van zich af om zichzelf te beschermen. Het feestje was natuurlijk verpest en Rafael ging die avond met Sabia mee naar huis omdat hij niet thuis wilde slapen. Maar volgens zus Lydia was er toen nog geen sprake van verliefdheid tussen Sabia en Rafael.

Sabia en Sylvie zijn als goede vriendinnen de weken erna zelfs nog samen op werk-vakantie gegaan. Acht pagina’s wordt er in Story met modder gegooid. En wij mogen lekker meegenieten. Hopelijk volgende week meer.

Kaal voor een miljoen

De tv-reclame voor de NS al gezien? Daarin verschijnen de zangers Nick en Simon. Telkens zien ze er anders uit, van kale ‘gabbers‘ tot alternatieve natuurliefhebbers met een baardje. Grappig bedacht hoor.

De heren zullen het zelf ook wel grappg vinden. Weekend weet namelijk te vertellen dat ze maar liefst een miljoen Euro hebben ontvangen voor hun verkleedpartijtje. Er staat niet bij of ze dit bedrag moeten delen of dat ze elk een miljoen op hun rekening gestort hebben gekregen.

Maar dan nog, het is een lekker bedragje. Niet geheel gepast van de NS, die nu zwaar in de problemen zit door de Fyra-treinen. En dan ook nog te bedenken dat Volendam niet eens een eigen treinstation heeft, bescheurt het blad zich.

Sylvana’s borderline

In Privé doet de ex van presentatrice Sylvana Simons een boekje open over hun relatie. Volgens Roland heeft Sylvana ster-allures en borderline. Ze denkt dat ze nog altijd de grote presentatrice van weleer is. Maar volgens de ex zit ze al zes jaar thuis op de bank en komt ze voor elven haar bed niet uit.

Volgens Roland ligt Sylvana minstens een keer per week te shaken in bed en kan ze niets meer. Ook moet ze elke avond een jointje roken om in slaap te vallen. “Dat is toch niet goed”, aldus de zogenaamd bezorgde ex. Hij heeft het echt geprobeerd met de presentatrice, bezweert hij het blad, maar het kwam niet van twee kanten. Hun relatie was dus een ‘kansloze missie’.

Het is natuurlijk leuk om dit soort intieme ontboezemingen te lezen over een BN’er. Maar waar komt die felheid van de ex vandaan? Roland Kahn (61) is multimiljonair, kan dus doen en laten wat hij wil. Waarom haalt hij dan zo uit naar Sylvana?

Benieuwd wat Sylvana van deze opmerkingen vindt. Haar haren kan ze niet van ergernis uit haar hoofd trekken; daar zijn ze te kort voor. Maar voor een tv-dame die graag weer een klus in omroepland wil, zullen dit geen fijne ontboezemingen zijn.

Carice’s toyboy

Nederlands meest bekende actrice heeft een ‘toyboy’ meldt Weekend. Carice van Houten zou het hebben aangelegd met de zoon van Matthijs van Nieuwkerk. Carice is 37, Kees ‘pas’ 25. Tegenover vrienden doen de twee al maanden niet meer geheimzinnig over hun relatie. Dat die nog niet is uitgelekt, komt doordat Carice veel in het buitenland zit, denkt het blad. Als ze daar een romantisch uitje met Kees heeft, is de kans klein dat ze wordt herkend.

Weekend gunt Carice haar toyboy, maar vraagt zich af hoe het met haar kinderwens zit. Haar biologische klok moet behoorlijk tikken op haar 37e. Kees, die filmmaker en schijver is, staat pas aan het begin van zijn carriere. Gaan die twee wel goed samen?

Ook twijfelt Weekend opeens aan de optredens van Carice in het programma De Wereld Draait Door. Nooit kwam er ook maar één woord van kritiek van presentator Matthijs van Nieuwkerk. Nu dat al geruime tijd haar ‘schoonvader‘ blijkt te zijn, werpt dat een heel ander licht op de complimentjes.